Voorjaar in de winkel!

Gepubliceerd op 28 februari 2023 om 10:29

Zijn jullie ook helemaal klaar voor het voorjaar? Wij ook hoor! Langzaam aan beginnen de bloemetjes weer op te bloeien, en beginnen ook de gezellige kleurtjes in de winkel terug te komen. Maar welke kleuren gaan we veel terugzien dit voorjaar? Wij vertellen het jou!

In de afbeelding links zie je een collage van de kleuren die we dit voorjaar veel gaan zien. De bovenste kleur is 'Lime Green'. Een fibrante kleur dat een combinatie is tussen groen en geel. Deze kleur valt lekker op, en is gaaf om te combineren met zwart, wit en grijstinten, zodat deze Lime Green kleur er echt uitspringt!  

 

Natuurlijk kan roze ook niet ontbreken bij de voorjaarskleuren. Van lichtroze tot donkerroze, deze romantische kleur vind haar weg weer in de voorjaarscollectie. We zien diverse combinaties met andere kleuren, zoals oranje, rood of donkerblauw. 

 

Naast deze fellere kleuren, maakt ook paars een comeback! Een aantal jaren zagen we paars weinig in het straatbeeld, maar in de huidige mode is paars niet te ontbreken. Vooral lichte kleuren als lila vind je veel in de voorjaarscollectie van 2023.

 

Denk je ‘’deze felle kleuren zijn niks voor mij’’, dan hebben we natuurlijk ook genoeg items met rustige prints, neutrale kleuren en mooie zachte voorjaarstinten. Voor iedereen iets, maar altijd gezellig apart!

We laten je graag een paar items uit de winkel zien die helemaal passen bij de kleuren van dit voorjaar!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.