Voorjaar in de winkel!

Zijn jullie ook helemaal klaar voor het voorjaar? Wij ook hoor! Langzaam aan beginnen de bloemetjes weer op te bloeien, en beginnen ook de gezellige kleurtjes in de winkel terug te komen. Maar welke kleuren gaan we veel terugzien dit voorjaar? Wij vertellen het jou!

Lees meer »

HELFT van de HELFT Actie*

Kom je ook gezellig shoppen bij onze SALE artikelen en neuzen door de nieuwe voorjaarscollectie? We hebben nog diverse items in de SALE, deze week voor 75% korting. Misschien zit er wel iets gaafs voor je bij! 

Lees meer »

Winnaar lotenactie december!

We hebben een winnaar voor de cadeaubon t.w.v. €100,- bij Mo d’Aparto! De winnares deed mee met de lotendecemberactie van de Monsterse winkeliersvereniging… en ja hoor: BINGO!Ze heeft meteen dit mooie setje kleding uitgezocht, gaaf toch?

Lees meer »

Accessoires

Wist je dat je bij Mo ook leuke accessoires kunt kopen voor in huis? Van een stoer kussen, een bloemige vaas tot gezellige mondjes op deze foto. Liever een leuk cadeautje? Ruik eens aan onze geurkaarsen of neem een kijkje bij de andere leuke cadeautjes. Je kunt natuurlijk ook altijd voor een cadeaubon gaan als je niet zeker weet wat diegene leuk vindt.

Lees meer »

Winteretalage!

Hebben jullie de etalage voor de feestdagen al gezien? Hierbij een klein inkijkje. Benieuwd? Je bent van harte welkom bij Mo!

Lees meer »