Winnaar lotenactie december!

We hebben een winnaar voor de cadeaubon t.w.v. €100,- bij Mo d’Aparto! De winnares deed mee met de lotendecemberactie van de Monsterse winkeliersvereniging… en ja hoor: BINGO!Ze heeft meteen dit mooie setje kleding uitgezocht, gaaf toch?

Lees meer »

Accessoires

Wist je dat je bij Mo ook leuke accessoires kunt kopen voor in huis? Van een stoer kussen, een bloemige vaas tot gezellige mondjes op deze foto. Liever een leuk cadeautje? Ruik eens aan onze geurkaarsen of neem een kijkje bij de andere leuke cadeautjes. Je kunt natuurlijk ook altijd voor een cadeaubon gaan als je niet zeker weet wat diegene leuk vindt.

Lees meer »

Winteretalage!

Hebben jullie de etalage voor de feestdagen al gezien? Hierbij een klein inkijkje. Benieuwd? Je bent van harte welkom bij Mo!

Lees meer »

SALE bij MO!

Er is vanaf deze week weer SALE bij MO op allerlei leuke herfst- en winteritems. Heb jij nog een leuke outfit nodig voor de feestdagen, of een lekkere warme trui voor dit koude weer? Kom dan snel eens snuffelen tussen onze kleurrijke collectie vol warme truien, feestelijke jurken en cadeautjes voor anderen. 

Lees meer »

Kerst collectie in de winkel!

De feestdagen komen dichterbij. De hoogste tijd dus om een leuke kerstoutfit te scoren. Wij hebben deze week een nieuw gedeelte van onze collectie opgehangen in de winkel. Allemaal leuke items voor de feestdagen. 

Lees meer »